SPRIJINĂ LOS SANTOS ROLEPLAY ROMÂNIA


Bună! Acest proiect a luat naștere din dorința de a dezvolta roleplay-ul românesc de pe Multi Theft Auto la standardele comunităților mari de pe San Andreas Multiplayer (SAMP). Află mai multe despre noi.

Dragostea pentru roleplay și dorința de a schimba mentalități ne-au dat puterea să nu renunțăm niciodată la visul nostru. Până în luna septembrie, comunitatea Los Santos Roleplay România s-a întreținut singură financiar. Din păcate, acest lucru nu mai este posibil din considerente pe care noi, echipa Los Santos Roleplay România, nu le putem controla.

Tocmai de aceea, apelăm la voi, cei dornici să ajute la creșterea frumoasă a acestui proiect. La voi cei care vedeți potențial în ceea ce încercăm să facem și care vă doriți același lucru pe care ni-l dorim și noi.


UNDE AJUNGE DONAȚIA MEA?


OBIECTIVUL 1: PLATĂ HOST SERVER + FORUM
0/5E

CUM POT SĂ DONEZ?

În prezent, acceptăm donații doar prin PayPal. PayPal este serviciul prin care ni se poate facilita plata facturilor.
Apasă pe butonul de mai jos pentru a accesa (într-o fereastră nouă) pagina unde poți dona folosind serviciul PayPal.

Înainte de a continua, te rugăm să citești cu mare atenție termenii și condițiile ce țin de efectuarea unei donații către comunitatea noastră. Asigură-te că ești de acord în totalitate cu toate prevederile menționate în termenii și condițiile noastre înainte de a dona.
Click aici pentru a accesa termenii și condițiile noastre referitoare la efectuarea unei donații.Pași de urmat pentru a dona cu succes:

1. Apasă pe butonul de mai sus pentru a accesa (într-o fereastră nouă) pagina unde poți dona folosind serviciul PayPal.
2. Introdu suma pe care dorești să o donezi comunității noastre.
3. Ia legătura cu Michael printr-un mesaj privat pe forum intitulat '[DONAȚIE - SUMĂ] Adresă PayPal folosită' pentru a confirma donația. Completează mesajul cu modelul regăsit aici: Click aici pentru a accesa modelul.
Toate donațiile vor primi recunoștință dublă din partea noastră! (x2 beneficii pentru aceeași sumă donată)
Această promoție este valabilă până la completarea obiectivului 1.
Click aici pentru detalii și beneficii.


Efectuarea unei donații nu reprezintă un criteriu obligatoriu pentru a face parte și de a juca pe comunitatea Los Santos Roleplay România.