Despre noi


Scurtă descriere

Comunitatea Los Santos Roleplay reprezintă o comunitate românească de roleplay axată pe platformele jocurilor Grand Theft Auto.

Comunitatea Los Santos Roleplay a luat naștere din pasiunea pentru roleplay și din dorința de a pune la dispoziția jucătorilor un mediu cât mai propice, matur și de lungă durată în care aceștia să facă roleplay. Ne dorim să oferim un mediu cât mai plăcut tuturor celor care doresc să facă roleplay la standarde cât mai înalte, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă în care scopul și satisfacția supremă este distracția și bunăstarea.

Prin intermediul acestui proiect ne dorim să ridicăm, la nivel național, standardele existente în materie de roleplay în cadrul platformelor pe care activăm și să oferim o alternativă viabilă în sfera comunităților de roleplay.

Scurt istoric

Proiectul comunității Los Santos Roleplay a luat naștere încă din anul 2014, atunci când a fost lansat pentru prima oară ca și concept pe piața românească de Multi Theft Auto.

În data de 6 decembrie 2016, comunitatea a fost deschisă în mod oficial de către Diaz și Michael, alături de benzema100 și Louie, ca urmare a potențialului văzut de către aceștia în cadrul comunității românești de MTA.

De-a lungul timpului, comunitatea a continuat să își îmbunătățească constant serviciile și sistemele oferite membrilor în așa fel încât să devină un punct de reper în domeniul de roleplay.

În prezent, comunitatea se află într-un proces amplu de reorganizare care vizează cu precădere platformele GTA.